tisdag 12 september 2017

Undrar du något?

Jag har fått en del kommentarer  där mina läsare undrar om vårt Hotwife/Cuckold förhållande.

Bestämmer jag över honom? Får jag knulla med vem jag vill? Vad är Bulls? Har jag pojkvänner? Är jag polyamorös?

Skriv till mig med dina frågor, så ska jag besvara var endaste en 😃

14 kommentarer:

 1. Hade du kunnat tänka dig att ha två eller flera pojkvänner? Bo ihop med två män tex?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det hade ju absolut haft sina fördelar; Tre inkomster, tre som hjälper till med hus och hem, och tre i sängen varje kväll. (Tumme upp!) Så varför inte.... Nackdelen är att det inte är socialt accepterat. Men för att svara på din fråga så skulle jag kunna tänka mig det men det är ett beslut som jag och min man hade fattat tilsammans i så fall.

   Radera
 2. Låter härligt att bli bortskämd av två män. Kanske inte så accepterat men oj så många som i hemlighet hade varit avundsjuka... Vilken dröm du lever! Hade jag inte sett era bilder vet jag inte om jag hade trott på det. ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Innan man man introducerade mig till detta så trodde jag inte heller att det fanns och var kanske inte så accepterande till det heller. Men jag har verkligen fått min värld vänd upp och ner och då på ett positivt sätt. Jag lever verkligen en dröm och jag håller med dig om att många nog är avundsjuka om de bara vetat vad jag får lov att göra. :)

   Radera
 3. Varför stanna vid två? ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Föreslår du ett harem med härliga kåta karlar?

   Radera
 4. Ja, varför inte. Om alla är med på det kunde väl det vara trevligt?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Då måste jag fråga. Hade din cuckold verkligen gått med på det?
   Om man bortser från det sociala liksom.

   Radera
  2. Detta är kanske en fråga som han ska svara på själv... :)
   @Hubby; svara på denna fråga.

   Radera
  3. Ja, tanken har ibland slagit mig när man ser "Sister wifes" på tv där en man är gift med fyra fruar. Det intressanta är att det är på nåt sätt ändå LITE okej, tydligen.
   Men man ser väldigt sällan eller aldrig det motsatta trots att det finns samhällen där det existerar. För det är DEFINITIVT inte ok.
   (Det är väl av samma anledning som en trekant med 2 män kallas "devils threesome" i USA, skenhelighetens centrum i världen.)

   Nåja, för att svara på din fråga så om man bortser från hur verkligheten ser ut, så om min Hotwife/Domina hade velat bo i ett stort hus och leva tillsammans med 3-4 män, så är det hon som bestämmer det. Den enda som gör att det finns en begränsning av antalet är ju att i en relation, oavsett typ eller storlek, så ska ju alla få ut det som de söker i relationen.
   Har man ett harem på 100 karlar lär inte alla få ut nåt av relationen, antagligen inte 50 heller.
   Men var gränsen går beror väl helt på personerna och Dominan.

   Fast nog vore det skönt att vara flera om gräsklippningen. ;-)
   // Cuckolden.

   Radera
  4. Ja, vilket antal hade varit det ultimata... svår fråga. Som min cuckold skriver så beror det ju helt på vad var och en vill ha ut av relationen. 3 män tror jag att jag hade klarat av, både sexuellt och relationsmässigt (skriver jag lite kaxigt...). Ska det vara fler så tror jag att det får vara enbart sex man är ute efter i relationen men vad vet jag... jag har ju inte testat ;)

   Radera
  5. Wow... har du otur i spel? ;-))

   Radera