onsdag 16 maj 2018

Njutningsfull reklampaus

Förra lördagen gick årets Eurovision song contest av stapeln. Jag och min cuckold var hembjudna till vänner på middag. Vi hade jättetrevligt och alla hängde med i tävlingen,  röstade och tyckte till.

Vi hade det nersläckt vid TV:n för att kunna se bra så det var absolut ingen som märkte när jag la handen på min cuckolds lår. Sakta närmade jag mig hans kuk och jag kände hur han rykte till och blev lite nervöst stel... Men alla hade fullt fokus på showen och ingen märkte hur jag smekte honom hård.

Strax innan rösterna skulle delas ut passade värdinnan på att fixa lite påfyllning på snacksen och värden försvann ut för en rökpaus. Min cucold var fortfarande hård och jag viskade i hans öra; "Om du är snabb så hinner jag suga av dig..." Han tittade på mig,  tittade ut mot köket..... och sedan reste han sig snabbt och gick mot andra änden av huset.

Vi smet in i ett gästrum. Snabbt som fan drog han ner byxor och jag kastade mig på knä. Jag sög och smekte hans styva kuk och det gick inte många sekunder innan han kom i min mun. Jag slickade i mig så mycket jag kunde och sedan slickade jag rent hans kuk. Vi hade ju inget papper eller likande så det var bara att slicka på.... till hans förtjusning.

Snabbt upp med byxorna igen och ut till soffan.
"Var blev ni av? Ni missar ju utdelningen av röster...."

"Ehh,  vi behövde bara sträcka på benen...." ;)

5 kommentarer:

 1. Vad skönt att ni är tillbaka!!!

  SvaraRadera
 2. Alltid skönt med en avsugning!!

  SvaraRadera
 3. Låter som en toppen melodifestival...

  SvaraRadera
 4. Grymt! Kul att se att ni är tillbaka!

  SvaraRadera
 5. Har du haft sex i en provhytt??

  SvaraRadera